Serge Tonnar & Yves Radelet

Musek & Kichen

Juni 2023
22.6. (19:00) , 23.6. (12:00 ), 24.6. (19:00) & 25.6. (12:00)

Restaurant Yves Radelet
11, Duerefwee
L-9746 Drauffelt

An Zesummenaarbecht mat Opyos Beverages

RÉSERVATIONS
T: 26 90 36 57
Email: 
Prix: 90€ (Concert, Menu & Apéritif)

Zu Draufelt, am Naturpark Our, feieren de Museker Serge Tonnar an de Kach Yves Radelet op Nationalfeierdag déi belsch-lëtzebuergesch Frëndschaft mat Musek a Gastronomie. Nom Apéritif geet et lass mat akusteschen Téin vum neien Serge Tonnar Trio(mam Michel Meis a Boris Schmidt). Duerno invitéiert den Yves Radelet op e Menu, dien inspiréiert ass vu Liddertitelen vum Serge: Wéi schmaache wuel Crémant an der Chamber, Wann d’Cannabis grouss sinn, Belsch Plaasch, Blumme vun der Tankstell, Bopebistro, d’Prinzessin op der Ierzoder Quetschen och?

Opyos Beverages stellen och hir neisten Kreatioun vir, den Gin Tonnar (schaarft Geschier), en Gin aus Lëtzebuerg, mat Nouten vu Szechuanpeffer, zesumme mam Museker ausgeschafft.

À Draufelt, dans le parc naturel de l’Our, le musicien Serge Tonnar et le chef Yves Radelet célèbrent l’amitié belgo-luxembourgeoise en musique et en gastronomie, à l’occasion de la fête nationale. Après l’apéro, on commence par les sonorités acoustiques du nouveau Serge Tonnar Trio (avec Michel Meis et Boris Schmidt). Par la suite, Yves Radelet invite à un menu inspiré des titres de chansons de Serge : Quel goût auront Crémant an der Chamber, Wann d’Cannabis grouss sinn, Belsch Plaasch, Blumme vun der Tankstell,Bopebistro, d’Prinzessin op der Ierzou Quetschen och ?

Opyos Beverages présente en exclusivité sa dernière création, le Gin Tonnar, un gin luxembourgeois, aux notes de poivre du Sichuan, élaboré en collaboration avec le musicien.

MENU

Apéritif
Crémant an der Chamber
Crémant de Luxembourg

Mise en bouche
Wann d’Cannabis grouss sinn
Variation Judd mat Gaardebounen au chanvre 

Entrée 1
Pastis Opyos
Belsch Plaasch
Waterzooi de Brugge et variation de crevette, frites, mayonnaise

Entrée 2
Blumme vun der Tankstell
Raviole fleur gambas
Encre de sèche, Betterave (sanglant au poignard)

Sorbet
Bopebistro
Gin Tonnar Opyos
Sorbet bière et agrumes

Plat
Prinzessin op der Ierz
Mille feuilles ail des ours, veau, petit pois et texture de primeurs

Dessert
Quetschen och
Gin Sloe Opyos
Variation de la tarte au quetsche, sa texture et sorbet

Café et Mignardise
Chocolat & café (keng Knippercher vum Namur)